Mesaj Sayısı : 156 Kayıt tarihi : 23/08/10 Yaş : 27 Nerden : Evden :D
Konu: Geri: Adaletin Kaybolmuş (4.Bölüm Eklendi "Hatice Ve Kerem") Paz Ekim 31, 2010 9:16 pm
3.bölüm ARDA:burçiiin BURÇİN:yeter artık rahat bırk beni ARDA:iyi ne halin varsa gör BURÇİN:sonunda gerçekleri kabullendin he bravo yani ARDA:tamam işte artık özgürsün BURÇİN:ben zaten özgürdüm sen herşey aynıymış gibi okulunu değiştirip yanıma geldin her dakka sevgiliymişiz gibi peşimdeydin ama bitti arda bitti anlıyor musun? ARDA:yeter kes sesini BURÇİN:defol git arda yeter ARDA:görüşürüz BURÇİN:gö..görüşmeyelim (arda gider burçinde ağlıyordur) -------------------------------------- NURSENA:bugün napıyoruz GÜLCAN:Valla bilmem BURCU:önce Melis'i alsak KIZLAR:oluur (gizem kırtasiyeye giriyordur) GÜLCAN:aa bakın gizem NURSENA:gizeeem GİZEM:efendim kızlar :) merhaba BURCU:merhaba.. hayırdır GİZEM:inkılap ödevini yapacağım malum hoca kızmasın GÜLCAN:hmm bizde dolaşacaktık istersen sende gel sonra yaparsın ödevi GİZEM:bilmem ki BURCU:gel işte takılırsın GİZEM:peki NURSENA:ayy saçların ne güzelmiş GÜLCAN: NURSENA:kafam acıdı BURCU: sende acıyacak kfa var mıydı NURSENA:vardııı GİZEM: Melis nerde? (burdayım kuzumm ) BURCU:onu almaya gidiyoruz GİZEM:hmm tamam ----------------------------------------- HATİCE:hayret sen kızlarla buluşmadın mı MELİS:yok yaa yorgunum HATİCE:neyin var doktora gidelim ister misin MELİS:ablaa HATİCE:efendim canım MELİS:şey.. HATİCE:ney MELİS:ben aşık oldum galiba HATİCE:nee kime MELİS:hani bizim apartmana yeni taşınan şu komşular onların oğlu HATİCE:yasir mi? MELİS:her kimse HATİCE:adını bilmiyorsun ve aşıksın MELİS: bende anlamadım HATİCE:eh.. hayırlısı (kapı çalar ve kızlar gelir) MELİS:ben size gelmiycem demedim mi GİZEM:ee gel lütfen hem ben hepiniz yanımda olun istiyorum bugün NURSENA:evet bacım sensiz olmaz HATİCE:hadi kırma arkadaşlarını MELİS:az durcaz ama KIZLAR:Tamam ---------------------------------- (burakla pelin yolda karşılaşır) PELİN:buraak BURAK:(iç ses*off) merhaba pelin PELİN:nasılsın hani evdeydin bütün gün BURAK:fikrimi değiştirdim PELİN:yaaa.. he ee nasılsın BURAK:iyi.. PELİN:şey.. ben BURAK:ee benim vaktim yok markete gitmem lazım PELİN:yaaa peki BURAK:görüşürüz PELİN:görüşürüz :( ---------------------------------------- NURSENA:bakın kim geliyoooor KIZLAR:kiiim AHMET&EMRE:selam kızlaar KIZLAR:Aman Allah'ım NURSENA:selaaaam EMRE:naber güzeller MELİS:sanane EMRE:asi MELİS: BURCU:off gidelim burda dikilmeyelim AHMET:bizde gelelimmi KIZLAR:hayııır NURSENA:eveet KIZLAR:nursenaaa NURSENA:hayıır (kızlar gider) EMRE:çok güzeller ya AHMET:oğlum yürü yaa senin yüzünden benide istemiyorlar EMRE:ben naptım yaa AHMET:offff -------------------------------------- DİLARA:naber yasir YASİR:iyidir dilara senden nabr DİLARA:bende iyiyim buraya taşınmana çok sevindim ee okula ne zaman başlıyorsun YASİR:yakında DİLARA:iyi inşallah aynı sınıfta oluruz :) YASİR:inşallah (kızlar gelirken onları görür) BURC:ovv yeni kız hızlı çıktı MELİS:bu ne yaa GÜLCAN:noldu MELİS:dağdan gelmiş kimi kimin elinden alıyor bu yaa KIZLAR:neee 3.bölümün sonu bakalım dilara ve yasirin arasında ne var? hepsi 4. bölümde -Takip Edenlere Teşekkür Ederim-
deniz_kokulum Yeni Üye
Konu: Geri: Adaletin Kaybolmuş (4.Bölüm Eklendi "Hatice Ve Kerem") Paz Ekim 31, 2010 10:32 pm
Vay hepsini okudum teşekkürler.
Admin
Konu: Geri: Adaletin Kaybolmuş (4.Bölüm Eklendi "Hatice Ve Kerem") Paz Ekim 31, 2010 10:32 pm
Sağol melis
|Melis!| Çalışkan Üye
Konu: Geri: Adaletin Kaybolmuş (4.Bölüm Eklendi "Hatice Ve Kerem") C.tesi Kas. 06, 2010 12:44 am
teşekkürler :)
Pikeas - Pikeas -----1992 Yeni Üye
Konu: Geri: Adaletin Kaybolmuş (4.Bölüm Eklendi "Hatice Ve Kerem") Salı Kas. 09, 2010 2:25 am
|Melis!| Çalışkan Üye
4.bölüm MELİS:ben varya bu kızı döverim sonra.. offf BURCU:kanka noluyor yaa MELİS:yok bişey ben eve gidiyorum GİZEM:görüşürüz MELİS:görüşürüz (sinirle yasir ve dilaranın yanından geçerek gider) DİLARA:aa melis :) YASİR:o kız mı DİLARA:aynı apartmandasınız demek sınıf arkadaşım YASİR:hee.. şey görüyorum bazen o kızı DİLARA:hmm :) YASİR:neyse.. görüşürüz DİLARA:görüşürüz -------------------------------------- (burçin eve gider abisi Kerem evdedir ) KEREM:burçin erkencisin BURÇİN:öyle oldu KEREM:gel bakalım buraya.. ağladın mı sen BURÇİN:yoo. KEREM:burçiin BURÇİN:ya pelinle tartıştık önemli değil KEREM:peki öyle olsun bakalım BURÇİN:ben odamdayım KEREM:bende dışarı çıkıcam biraz BURÇİN:Tamam görüşürüz KEREM:Görüşürüz canım ------------------------------------ BURCU:bu kızda bişey var bugün GÜLCAN:o çocuğa ilgisi mi var acaba GİZEM:iyide hiç bahsemediyse sze yeni bişey mi NURSENA:ayyyy kankam evleniyor KIZLAR:yuuuh NURSENA:yine mi yanlış bişey dedim BURCU:boşver nursena takıl sen kafana göre NURSENA:Tamam GÜLCAN:Allahım sen akıl ver şuna bizede sabır GİZEM: :) neyse kızlar ben gidiyorum ödevler var BURCU:bizde dağılalım yavaş yavaş GİZEM:iyi görüşürüz o zaman GÜLCAN:Gizem yaa şu ders çalışma programını yaparsan bende fotokopi çektirebilir miyim? GİZEM:Tabi :) NURSENA:bende bendee GİZEM:Tamam getiririm yarın BURCU:görüşürüz KIZLAR:Görüşürüz (hepsi dağılır) ----------------------------------- ARDA:selam millet AHMET:hayırdır kanka noldu ARDA:yok bişey EMRE:kızlar mı pas vermedi AHMET:oğlum bi sus yaa ARDA:size bişey itiraf edicem AHMET:et ARDA:biz burçinle önceden sevgiliydik.. EMRE:yuıh benden aceleci çıktın AHMET:emree ARDA:dinleyecek misiniz AHMET:anlat kardeşim ARDA:sonra ben bunu sevmedim sırf zengin diye her dediğimi yapıyor diye çıktım.. ama sonra EMRE:prens.. külkedisine aşık oldu ARDA:aynen öyle ama benmki kül kedisi masalı gibi kolay bitmedi :( Külkedisi prensten nefret etmeye başladı.. AHMET: -------------------------------------- MELİS:abla ben geldim HATİCE:hoş geldin canım MELİS:nereye HATİCE:okula şu notları vermem gerekiyor MELİS:tamam HATİCE:iyi misin MELİS:iyiyim HATİCE:peki gelince görüşürüz bitanem :) MELİS:görüşürüz ----------------------------------------- GİZEM:bi tane pembe karton, yapıştırıcı ve A4 kâğıdı alıcam KIRTASİYECİ:tamam ÖZGÜR:çok acele kalem almalıyım GİZEM:sıranı bekle ÖZGÜR:Allah Allah sanane GİZM:bana bak KITASİYECİ:sizinki hazır kçük hanım GİZEM:teşekkürler (gizem gider) ÖZGÜR:çattık yaa ------------------------------------------- HATİCE:off geç kaldım (aceleyle giderken birine çarpar) HATİCE:önüne baksana KEREM:Allah Allah koşturan bendim dimi HATİCE:önüne bakmayanda bendim dimi KEREM:aynen öyle HATİCE:ukala.. KEREM:dikkatsiz HATİCE: hepte beni bulur böyleleri KEREM:hepte beni buluyor dikkatsizleri (ikiside gder ama nedense akılları hep birbirindedir :) ) 4.bölümün sonu -Takip Edenlere Teşekkür Ederim-