(arkadaşlar öneclikle şunu söyleyeyim bu senaryomun diziyle ilgisi yok yanı bu benim senaryom ama dızıyli ilgili değil umarım beğenirsiniz )
senaryomun adı: Adaletin Kaybolmuş
konusu:aynı sınıfta olan bir grup arkadaşın yaşadıkları yani sevinçleri sıkıntıları birbirlerini sevmemeleri ama yeri geldiğinde birbirine destek çıkmalarını anlatıyor.
oyuncular: Melis:sınıfın hakszılığa gelemeyen, hırslı ve sinirlenince kimseyi (öğretmenleri bile) görmeyen bir öğrenci. bu tavırlarıyla başına çok şeyler açabilir. Burcu:Melis'in en yakın arkadaşlarından biri o da çok duygusal ve bir o kdarda cesur sinirlenince veya çok hırslanınca öğretmenlere bile karşı geliyor. Gülcan:melis ve burcunun kankası (kardeşi gibi) çok çalışkan bir öğrenci ama söz konusu kavgaysa yerıne bambaşka bir gülcan gelebiliyor Nursena:melis burcu ve gülcandan daha çalışkan aklını sırf derslere vermiş bir öğrenci ama çok güvenilir ve sıcak kanlı :) Burak:sınıfın çalışkan ve güvenilir öğrencilerinden biri. çok iyi kalpli olduğu için herkese güveniyor ama bu onun başına kötü şeyler açabilir. Pelin:bizim kızlara gıcık olan bır kız onları hiç sevmiyor aynı şekilde kızlarda onu burak'a yakınlaşmaya çalışıyor Burçin:pelin'in kankası pelin'i bazen kıskansada yınede yanından ayrılmıyor Ahmet:burakla çok iyi dost sürekli birlikte takılıyorlar bu da onun gibi iyi ve sempatik :) Arda:işte sınıfın gizmlei çocuğu tüm herkes onun hakkında bazı şeyleri merak etsede o söylememeye kararlı! Emre:kımı sevdiği belli değil tüm kızlara yüz veriyor sabit kalamıyor asla ve diğerleriyle.. macera dolu bir senaryo
NOT:eğer istek olursa bölüm bugün gelebilir
En son |Melis!| tarafından Cuma Kas. 19, 2010 3:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
x_sinem_x Isınan Üye
1.Bölüm (her zaman yaptıkları gibi melis,burcu,gülcan ve nursena buluşup okula gidiyordu) MELİS:ooff!! BURCU:noldu kanka MELİS:nerde kaldı bu nursena kızım arasana şunu yaa (gülcana diyordur) GÜLCAN:gelir şimdi (nursena gözükür) GÜLCAN:hı geldi işte MELİS:çok şükür NURSENA:günaydıın MELİS: nerdesin kızım yaa ağaç olduk NURSENA:anca geldim kız geç kalktım BURCU:şunllara bakın (pelin ve burçin geliyordur) GÜLCAN:amaaan her zamanki pelin ve burçin bi böyleler bi şöyleler MELİS:sallayın bakmayın bile hadi okula gidelim NURSENA:aynen yaa zaten hâla uykum var BURCU:kahve içeriz açılırsın NURSENA:valla mı GÜLCAN: ------------------------------------------ PELİN:şu kızlardan birini dövücem bigün BURÇİN:aman pelin yaa oof.. PELİN:burçin bana of deme (pelin önden gider) BURÇİN:sanki arkadaşın değilimde kölenim Allah Allah yaaa.. ------------------------------------------ AHMET:bu ne oğlum kızlardan hiç biri gelmemiş BURAK:kızlar okulu ekti galiba AHMET:yok daha neler EMRE:valla biri gelse yeter BURAK:oğlum emre ne zaman akıllancan sen yaa AHMET:hergün biriylesin EMRE:sizene oğlum ARDA:günaydın AHMET:günaydın (arda sınıfa girer) BURAK:bu çocuk korkutuyor beni oğlum çok gizemli EMRE:fazla film izliyor bu BURAK:siz dalgaya alın ---------------------------------------- (kızlar aynı anda okula girer ama bir sorun vardır önce pelinler mi yoksa melisler mi girecektir? ) MELİS:burcu geçsene PELİN:hayır burçin önce sen geçiyorsun GÜLCAN:peliin çok kaşınıyorsun PELİN:hadi yaa napıcaksın MELİS:öncekiler yetmedi sanırım ayy yıne dayak istiyor buu (selçuk hoca gelir hem sınıf öğretmenleridir hemde türkçe) SELÇUK H:günaydın kızlaar noluyor KIZLAR:günaydın hocam NURSENA:bişey yok hocam SELÇUK:iyi hadi girin okula (önce gülcan ve arkadaşları sonrada pelin ve burçin girer) ------------------------------------ EMRE:kızlaaar BURÇİN:uzaa AHMET:bizde hep birlikte okulu ektiniz sandık MELİS:hadi biz neysede şu görmüş olduğun cisimleri yanımızda taşımayız biz onlar fazlalık! BURAK:oov PELİN:heey fazlalaık olan sizsiniz BURCU:gel beni döv diyor BURAK:Müjgan hocada hadi sınıfa diyor MELİS:hadi kızlar gidelim (sınıfa girerler ilk ders matematik ve ahmet hocanındır) ------------------------------------- AHMET H:evet buna göre x kaçtır? MELİS:bilmem KIZLAR: NURSENA:ben buldum cevap 6 GÜLCAN:aferin sana akıllı AHMET H:kızlar cevabı buldunuz galiba burcu söyle kaç? BURCU:eee.. kaçtı l*n GÜLCAN:6 bee BURCU:6 hocam ben buldum ona göre PELİN:eminim sen bulmuşsundur MELİS:sen sesini kessene AHMET H:aferin otur kızım BURCU:aferin nursena sen böyle çöz bize ver GÜLCAN:aynen çöz kardeşim sen ------------------------------------------ ARDA:off EMRE:noldu arda ARDA:yok bişey EMRE:var bişey hadi söyle ARDA:yaa yok bişey hepinizde sorucaksınız illa EMRE:ee oğlum sende bişey anlatmıyorsun ki kız meselesi mi ARDA:herkes sen mi EMRE:aşk olsun -------------------------------------- PELİN:buraak BURAK:efendim pelin PELİN:çıkışta bişeyler yapalım mı BURAK:ders çalışmam lazım PELİN:off tamam BURÇİN:ne o sana yüz vermedi mi PELİN:burçiin! BURÇİN:oof tamam -------------------------------------- (selçuk hoca gelir) SELÇUK H:ahmet hocam sınıfa yeni öğrencilerimizi tanıtmak istiyorum AHMET H:tabi buyrun SELÇUK H:gençler sınıfınıza 2 yeni arkadaşınız geldi. bu arkadaşınızın adı dilara bu arkadaşınızınkide gizem (diloşum gizemiim ) MELİS:vay vaay yeni kişiler gelmiş PELİN:burçin bu kızları bizi tarafımıza çekicez GÜLCAN:bunlar bizim tarafımıza gelicek! 1.bölümün sonu bakalım kızlar kimin tarafına geçecek? hepsi 2. bölümde takip edenlere teşekkür ederim =) NOT:kısa kesmek zorunda kaldım dershaneye geç kaldım :(
BiLmem Isınan Üye
2.bölüm MELİS:hocam burası boş buraya gelebilirler BURÇİN:yok hocam arkasıda boş SELÇUK H:yaa bi susun kızlaar MELİS:aynen burçin sus GÜLCAN: SELÇUK H:gizem sen melislerin önündeki sıraya dilara sende burçinin arkasındaki sıraya BURCU:hoşgeldin GİZEM:hoşbulduk PELİN:hoşgeldin dilara ben pelin DİLARA:memnun oldum PELİN:bende --------------------------------- (zil çalmıştır) AHMET:ee emre yeni gelen kızları nasıl buldun EMRE:valla ikiside birbirinden güzel BURAK:ayy bi kerede güzel değil de yaa bir kere AHMET:olur mu oğlum emreye kız olsunda EMRE:isterse çamurdan olsun BURAK:cafeye gidelim mi AHMET:ders çalışcam ben BURCU:aa doğru bende EMRE:ben napıcam AHMET:kız tavla BURAK: ------------------------------------ (melis eve gelmiştir ablası Hatice evdedir [ablaaam ]) HATİCE:hoşgeldin canıım MELİS:aa sen okula gitmedin mi HATİCE:gittim ama dersim erken bitti MELİS:ohh valla ne rahat HATİCE:sen naptın bakalım bugün MELİS:kavga ettim burçin ve pelin le HATİCE:yine mi MELİS:şaka abla yaa ders işte 2 yeni kız geldi bugün HATİCE:iyi hadi bakalım gel bişeyler ye MELİS:geliyorum --------------------------------------- GÜLCAN:valla nörs bu yeni kız gizem midir nedir gözüm tutmadı NURSENA:ayy benimdee GÜLCAN:senin tuttu mu burcu BURCU:neyi NURSENA: BURCU:neyi yaaa GÜLCAN:yeni kızı gözün : BURCU:hee yaa iyi kız gibi GÜLCAN:amaan bi benim mi gözüm tutmadı NURSENA:benimde tutmadı --------------------------------- PELİN:şu burak'ı nasıl ayarlıycam yaa BURÇİN:bilmem PELİN:sen niye böyle tuhafsın yaa hem yeni kızla ilgilen demedim mi bugün BURÇİN:yaa ben senin kölenmiyim PELİN:ne dersem yapıcaktın burçin BURÇİN:zenginsin diye herkesi emrin altına alıcaksın sanıyorsun ama yanılıyorsun unutma babanla babam ortak yani senin sahjip olduğun imkanlara bende sahibim kendini üstün görme PELİN:burçiiiin BURÇİN:hee unutma burak asla bakmayacak sana PELİN:sen öyle san BURÇİN: ------------------------------ BURCU:meliste gelseydi keşke GÜLCAN:planlarım var ders çalışcam gibi saçmaladı ama : NURSENA:acaba ne planı GÜLCN:seni nasıl akıllandırabiliriz planı off nursenaa NURSENA:hıı BURCU:yok bişey devam et GÜLCAN: ----------------------------------- ARDA:burçin neyin var BURÇİN:sanane ARDA:böyle yapma BURÇİN:seni ilgilendirir mi artık arda ARDA:bağırma herkes duycak BURÇİN:duyarsa duysunn.. defol git başımdan.. ARDA:gitmiyorum BURÇİN:anlamıyor musun artık seni sevmiyorum!! 2.bölümün sonu Arda'nın sırrı ortaya mı çıktı? 3. bölümde... Takip edenlere teşekkür ederim
Sevtap17 Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 23/08/10 Yaş : 31 Nerden : burdan hahaha :))
Konu: Geri: Adaletin Kaybolmuş (4.Bölüm Eklendi "Hatice Ve Kerem") Cuma Ekim 01, 2010 12:08 am
Ay sen çok yaşa
|Melis!| Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 156 Kayıt tarihi : 23/08/10 Yaş : 27 Nerden : Evden :D
Konu: Geri: Adaletin Kaybolmuş (4.Bölüm Eklendi "Hatice Ve Kerem") Cuma Ekim 01, 2010 1:09 am
sende
Admin
Konu: Geri: Adaletin Kaybolmuş (4.Bölüm Eklendi "Hatice Ve Kerem") Cuma Ekim 01, 2010 1:30 am
Teşekkürler.
Buda fena değil melis.
|Melis!| Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 156 Kayıt tarihi : 23/08/10 Yaş : 27 Nerden : Evden :D
Konu: Geri: Adaletin Kaybolmuş (4.Bölüm Eklendi "Hatice Ve Kerem") Cuma Ekim 01, 2010 5:45 pm
teşekkürler
Adaletin Kaybolmuş (4.Bölüm Eklendi "Hatice Ve Kerem")