Adınız. :Melis Yaşınız. :13 Daha önce modluk yaptığınız siteler : 4 sitede mod olmuştum şuan 2 tanesinde hâla modum 2 tanesinde değilim Günlük online saat limitiniz : zaman sınırım yok istediğim zaman giriyorum en az 3-4 saat olurum Mod olmak istediğiniz bölümler :kategori olaraksa kollama dizisi kategorisi. eğer bölüm bölümse; kollama dizisi hakkında, kollama dizisi haberleri, kollama bölüm özetleri, komik resimler ve burçlar bölümü olabilir
Konu: Geri: Moderatör Alımları Başlamıştır. Cuma Ağus. 27, 2010 1:26 am
Adınız:Rümeysa Yaşınız:15 Daha önce modluk yaptınız mı yaptıysanız ne olarak yaptınız :Yapmadım Günlük online saat limitiniz :4-5 saat Mod olmak istediğiniz bölümler :Sohbet,oyunlar bulmacalar,yardım :))
Admin
Konu: Geri: Moderatör Alımları Başlamıştır. Cuma Ağus. 27, 2010 4:22 am
Moderatör seçildiniz hayırlı olsun.
^zєאภєק ^๓єlєк Süper Üye
Mesaj Sayısı : 332 Kayıt tarihi : 26/08/10 Yaş : 29 Nerden : Siirt
Konu: Geri: Moderatör Alımları Başlamıştır. Çarş. Eyl. 01, 2010 3:20 am
adınız:zeynep yaşınız:15 Daha önce modluk yaptınız mı yaptıysanız ne olarak yaptınız :yaptım ve halen devam ediyorum Günlük online saat limitiniz :3-4 Mod olmak istediğiniz bölümler :fıkralar,magazin,diğer diziler,msn bölümü
En son ^zєאภєק ^๓єlєк tarafından Ptsi Kas. 29, 2010 9:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 05/09/10 Yaş : 31 Nerden : Azerbaycan
Konu: Geri: Moderatör Alımları Başlamıştır. Ptsi Eyl. 06, 2010 12:10 am
Adınız. : Nazli Yaşınız. : 17 Daha önce modluk yaptınız mı yaptıysanız ne olarak yaptınız : 2 kere Admin,1 kere super mod....Simdide devam ediyorlar....Ama Mahmut senin sitende mod olmak baska bir duygu :) Günlük online saat limitiniz : 3-4 saat Mod olmak istediğiniz bölümler : her hangi fark etmez .... ama soruyorsaniz da kizlar kulubu ve ya oyunlar&bulmacalar ola bilir....
-serkan- Yeni Üye
forumdaki nickiniz: serkan_gokdemir isminiz: serkan. forumda günlük online süreniz: evimde ve çalıştığım yerde işim bilgisayar ile ilgili olduğu için tüm gün girebilirim. forumda gün içinde online zamanınız: evimde ve çalıştığım yerde işim bilgisayar ile ilgili olduğu için tüm gün girebilirim. istediğiniz bölüm: kollama dizisi hakkında. yöneticilik tecrübelerim: aynı nickle arka sıradakiler dizisi ve temmuz karikutal fan sitesinde süper modum, sohbet fandada adminim, o sitelerdede aynı nickle yöneticiyim, incelemek isterseniz yöneticisi olduğum sitelerin linklerini verebilirim öğrenmeniz açısından, başka sitelerdede buna benzer görevler içerisinde bulundum. olumlu veya olumsuz cevabınızı bekliyorum. birde yetki vereceğiniz vakit lütfen chatboxta @ yetkisiyle birlikte yetki verirseniz sevinirim. saygılarımla.
CANPOLAT Katılımcı Üye
Mesaj Sayısı : 91 Kayıt tarihi : 04/09/10 Yaş : 31 Nerden : Sokaklardan..
Konu: Geri: Moderatör Alımları Başlamıştır. Cuma Ekim 15, 2010 1:30 am
Sitemize 2 veya 3 moderatör alınacaktır...
Adınız. : Umut Yaşınız. : 18 Daha önce modluk yaptınız mı yaptıysanız ne olarak yaptınız : Adminlik,Co Admin,S.mod Günlük online saat limitiniz : 5 6 saat... Mod olmak istediğiniz bölümler : Eğlence & Geyik
Her başvuru kabul olacak diye bişey yoktur..!
Yönetim :)
idil Isınan Üye
Konu: Geri: Moderatör Alımları Başlamıştır. Çarş. Ekim 20, 2010 5:52 am
Adınız. :hazal Yaşınız. :16 Daha önce modluk yaptınız mı yaptıysanız ne olarak yaptınız :sadece modluk birinde admin bir tanesinde s.mod Günlük online saat limitiniz :hafta içi 13:00'den sonra hafta sonu tüm gün Mod olmak istediğiniz bölümler :kollama dizisi veya kollama multimedia olabilir
Admin
Konu: Geri: Moderatör Alımları Başlamıştır. Perş. Ekim 21, 2010 5:32 pm
CANPOLAT Moderatör seçildiniz hayırlı olsun. idil Moderatör seçildiniz hayırlı olsun.
Görev yerleriniz........ Kollama dizisi,kollama multimedya,Mizah eğlence,
Umarım görevinizi güzel hakkıyla yaparsınız..!
lovedealerrr Yeni Üye
Konu: Geri: Moderatör Alımları Başlamıştır. Ptsi Kas. 29, 2010 7:22 am
Adınız. : Ceren Yaşınız. : 16 Daha önce modluk yaptınız mı yaptıysanız ne olarak yaptınız : 4-5 sitede yaptım. Günlük online saat limitiniz : değişiyo valla hep :))) Mod olmak istediğiniz bölümler : pek fark etmez
Adınız. :Nursena Yaşınız. :13 Daha önce modluk yaptınız mı yaptıysanız ne olarak yaptınız :yaptım...süper mod,mod Günlük online saat limitiniz : belli olmaz... Mod olmak istediğiniz bölümler :bilmem siz nereyi isterseniz....
Kollamaaa Yeni Üye
Konu: Geri: Moderatör Alımları Başlamıştır. C.tesi Ara. 04, 2010 7:22 am
yusuf kartal benim mod olmak istiyorum
Admin
Konu: Geri: Moderatör Alımları Başlamıştır. Paz Ara. 05, 2010 2:40 am
lovedealerrr demiş ki:
Adınız. : Ceren Yaşınız. : 16 Daha önce modluk yaptınız mı yaptıysanız ne olarak yaptınız : 4-5 sitede yaptım. Günlük online saat limitiniz : değişiyo valla hep :))) Mod olmak istediğiniz bölümler : pek fark etmez
Hayırlı olsun...
Admin
Konu: Geri: Moderatör Alımları Başlamıştır. Ptsi Ara. 06, 2010 6:12 am