1997'de Antalya-Serik'te doğdum.2 yıl orda kaldıktan sonra babamın taini şırnak-gülyazıya çıktı....iyi bir yerde olmadığı için 6 ay kadar anneannemlerde (hatay-dörtyol) kaldım...sonra bir gün babamla telefonda konuşurken ağlamdığımdan dolayı babam dayanamamış ve beni almaya gelmiş...ve ordada 1,5 yıl kaldım..ordan tainimiz manisaya çıktı ve orada küçük kardeşim doğdu...orada da 1 yıl kaldık ve istanbula tainimiz çıktı...orada eğitimim için ilk adımı attım...yani anaokuluna başladım...ve 1.,2. sınıfları orada okudum...ordan tainimiz şu andas bulunduğum yere yani siirte çıktı...3,4,5.sınıflar güzel bir şekilde geçerken 6.sınıfta sbs belası çıktı...zorlu bir sene olmasına rağmen 453 puanla bu sınıfı atlattım..ve 7.sınıfa geçtiğimde dersler çok farklı geldi...farklıdan kastım zorluk...hani derler yha ortaokulun en zorlu sınıfı 7.sınıf die işte buda öyleydi....burda da heyecan faktöründen dolayı 470 puan alabildim...şuan 8.sınıftayım ve hayatım çok güzel gidiyor...bakalım bu sene neler olacak?...