Konu: Aslında Yönetmenler İsterse Dizimiz Hiç Bitmez. C.tesi Eyl. 04, 2010 7:23 pm
Düşündümde zaten senaryo için çok konu var... dizidede görüyoruz arkadaşlar... biri ölüyo 5 kişi çıkıyo birini polisler yakalıyor onun üstünde 5 kişi ortaya çıkıyo . yani Senaryo mağzeme çok... yeterki dizi tutsun bence öyle dizimiz çok uzun zaman bitmez.
PoseidoN Katılımcı Üye
Konu: Geri: Aslında Yönetmenler İsterse Dizimiz Hiç Bitmez. Ptsi Eyl. 06, 2010 2:55 pm
melissa demiş ki:
Düşündümde zaten senaryo için çok konu var... dizidede görüyoruz arkadaşlar... biri ölüyo 5 kişi çıkıyo birini polisler yakalıyor onun üstünde 5 kişi ortaya çıkıyo . yani Senaryo mağzeme çok... yeterki dizi tutsun bence öyle dizimiz çok uzun zaman bitmez.
Aynen katılıyorum.
Dizimzde tuttuğuna göre sorun olmaz.
Testere Yeni Üye
Konu: Geri: Aslında Yönetmenler İsterse Dizimiz Hiç Bitmez. Paz Eyl. 19, 2010 12:53 am
Söyledikleri mantıklı tabi....
aristo_kadir Katılımcı Üye
Mesaj Sayısı : 142 Kayıt tarihi : 23/08/10 Yaş : 30 Nerden : Trabzon
Konu: Geri: Aslında Yönetmenler İsterse Dizimiz Hiç Bitmez. Çarş. Eyl. 22, 2010 2:10 pm
melissa demiş ki:
Dediklerin doğru İnşallah bu sene de dizimiz tutar ne diyelim
Geçen seneden daha iyi çalışmalar ben bekliyorum ......
PoseidoN Katılımcı Üye
Konu: Geri: Aslında Yönetmenler İsterse Dizimiz Hiç Bitmez. Cuma Eyl. 24, 2010 5:12 pm
Bende yani geçen seneden sonra inşallah tek türkiyenin ilk sozonundan sonra kötü olduğu gibi olmz yani öyle diyelim fragmandad konun kokularını aldık ya .
Admin
Konu: Geri: Aslında Yönetmenler İsterse Dizimiz Hiç Bitmez. Perş. Eyl. 30, 2010 9:56 pm
BayTea demiş ki:
Bende yani geçen seneden sonra inşallah tek türkiyenin ilk sozonundan sonra kötü olduğu gibi olmz yani öyle diyelim fragmandad konun kokularını aldık ya .
Tek türkiye gibi olmasa inşallah.
kral-arka Yeni Üye
Konu: Geri: Aslında Yönetmenler İsterse Dizimiz Hiç Bitmez. Ptsi Ekim 04, 2010 2:22 am
Dizi tutarsa tabi bitmez.
melis__melis Yeni Üye
Konu: Geri: Aslında Yönetmenler İsterse Dizimiz Hiç Bitmez. Paz Ekim 10, 2010 2:12 pm
Dizi tutuyor
hepinize katılıyorum arkadaşlar.
inşallah bitmez hatta cucma akşamlarının rakipsiz dizisi olur.
Admin
Konu: Geri: Aslında Yönetmenler İsterse Dizimiz Hiç Bitmez. Salı Ekim 19, 2010 12:56 pm
İnşalalh
saltanat_00 Yeni Üye
Konu: Geri: Aslında Yönetmenler İsterse Dizimiz Hiç Bitmez. Salı Ekim 19, 2010 1:00 pm