*Yiğit* Isınan Üye
| Konu: Özel Nickler :D Paz Ağus. 29, 2010 1:23 pm | |
| BeLqide bu dünya başqa bir gezegenin cehennemidir !!?Ne Bulduysan İhanette Sen Devam Et Oyununa ! Dağların da Sesi Çıkmaz Bakma Suskun Durduğuma !
Biliyorsun talebeyim,haftaarası gelemem, cumartesi annem evde pazar babaannemde, hele ikimizi görürlerse seyret sinemayı evde, Anlasana BE İBNE benim gözüm yok sende.... :} x şimdi oturup açtıυѕℓυ вιя çσ¢υк σℓυяѕαη şιяιηℓєяι вιℓє qöяєвιℓιяѕιη Değiştiremessin ßenii Ksmaa ßosaa ßnn ßuymm ßrzz Huyszz ßrz KıRıkk ßnn KendimLe MutLuyumMm..
Resti Cektim Kadere ßlki Isyan Oldu TAsti Tk ßir ßasima Kaldim PiCh Acisi ßnde SakLi Ama ßundn Sonra S!kt!r Ettim Aski!!...
EcNebi ŞaPKaLaRLa OLmz ßu RapiN FiyaKasıı PaRDoN İstemeDnn OLdu Acıttım mı AbLasıı
Ne qüseLm,Nde iyi ßir kaLßm war,Ne qörüLmye Deqerm..Nede seviLmeye,Acayißin 1iym,En iisi ßirak ßiLdim qßi devam ediym..bn böLe iimBiqün Pişman oLupta Dönersen Geri.. GönüL Kapım Açık Ama Nah Girersin İçeri !
! ....Birini sewdim k@ns£r oldu birini sewdim v£r£m oldu birini s£vdim k@myon ç@rptı KAFAMI BOZMA SENİDE SEWERM...ka$ar yOk Dediğin, ßir Yer Var mI ßiLdiğin?
-Ben ne erkekler gördüm....Gül gül öLdümDnYaYa Téq ArmAqaNm OrtA ParMaqıım
KURAL-1) Ben Herzaman Haklıyımdır KURAL-2) Haklı Olmadığım durumlar olabilir ki doğaldır O zaman KURAL-1) Geçerlidir.
Sigaranın ucuNdA AşKıN TüTeR bU aŞk aNcA mAhSeRdE biTer BeNdEn BaSkAsInI sEvErSeN eGeR SeVdİqiNiN kOlLaRıNdA gEbErRraLLaH'ım ßana SéLam wérméyén KuLLarının Pc'Lérini ß0z!... •Сімcімє •♥öLü hatun ♥ sNsiZ qeCeN heR qüNümde bi koseye bi tuqLa koyaR..o tuqLaLardn bi tuaLet yapaR.. boLe ayRıLıqın içiNe s**arım x))ßu fiLm bnim fiLmim.. ßuRda eSas kıZzZ ßnm..! seNary0da biLe yhoKkn seTTeKi ßu “KAŞAR” da Kim…?
Bi aNda sikDiR oluP giDDin n’oLdu boYnuZLandıınıMı farKeDdiN
Beni Kimin NeReSiNe taKtĞı öNELiMLi diiL AsıL öNeMLi OlAn bnm KiMi nEReMe tAkTıĞıMHayat Benden Aldıklarını Neresine Sokucaq Acaba ? teLefoNda seN akLımDa ba$kaSı nickiMde biLe deqiLsiN anLadın Mı a$kıSı_? | |
|
*Serkap* Isınan Üye
| Konu: Geri: Özel Nickler :D Paz Ağus. 29, 2010 2:05 pm | |
| | |
|
Murat_26 Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 23/08/10 Yaş : 29 Nerden : Her hangi bir yerden sanane nerden olduğum xd
| Konu: Geri: Özel Nickler :D Salı Ağus. 31, 2010 3:32 pm | |
| | |
|
^zєאภєק ^๓єlєк Süper Üye
Mesaj Sayısı : 332 Kayıt tarihi : 26/08/10 Yaş : 29 Nerden : Siirt
| Konu: Geri: Özel Nickler :D Çarş. Eyl. 01, 2010 3:01 pm | |
| güzeller.paylaşım için saol.... | |
|
SeDaT~KeReM Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 63 Kayıt tarihi : 23/08/10 Yaş : 29 Nerden : Antalya
| Konu: Geri: Özel Nickler :D Salı Eyl. 07, 2010 4:51 pm | |
| | |